Vi hälsar Dennis Radda Trouin välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-03-11

Vad fick dig att välja CAG Security?

Det är ganska enkelt. CAG Security är en arbetsplats som jag vill vara på! Jag fick väldigt bra kontakt med både VD och konsultchef direkt när vi träffades. Vi talar samma språk, har samma professionella inställning och tankegångar. Jag fick också snabbt en bra uppfattning om medarbetarna som skulle bli mina kollegor.

Jag får ta ett kliv framåt i karriären vilket känns bra på ett personligt plan och den karriärsutvecklingen har jag länge längtat efter och nu erbjuder CAG Security det till mig. Det är dessutom ett skönt gäng att arbeta tillsammans med och det är viktigt.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag kommer att arbeta med området penetrationstest. Min roll är Penetration Test Lead vilket innebär att jag både kommer att arbeta med penetrationstester ute hos kund och även ansvara för det området inom CAG. Jag ser fram emot att ansvara för hela leveransen gentemot kunderna där både sälj och kundrelationer ingår. Att få bredda vår affär inom penetrationstest ska bli en spännande och viktig resa. Det händer otroligt mycket inom området och vi vill kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Nästa år kommer exempelvis ett helt nytt regelverk som heter Dora. Det kommer att kräva penetrationstest årligen inom finansområdet. Här kan vi vara med och stötta finansbranschen.

“Att få bredda vår affär inom penetrationstest ska bli en spännande och viktig resa”
Dennis Radda Trouin, Penetration Test Lead

Vilka fördelar ser du med CAG Security och vilka blir dina utmaningar?

Fördelen med CAG är att vi är en stabil och hälsosam koncern med ekonomiska resurser. Det är också utmaningen för vi är ingen stor spelare när det kommer till penetrationstester. Det är en utmaning jag ser fram emot för CAG är så mycket mer än ”bara” ett säkerhetsbolag. Vi kan erbjuda hela spelplanen inom IT och vi har förutsättningarna att både satsa och bygga upp vår verksamhet kring penetrationstest och erbjuda kunderna så mycket mer än bara ett säkerhetsbolag kan göra.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag är med min familj som består av två små döttrar och min fru. Mina döttrar är 2 år respektive 6 månader så det är full fart.

Jag driver ett fotbollslag tillsammans med en kompis. Vi spelar korpfotboll på A-lagsnivå och tränar året om när det inte är säsong. När det är säsong är söndagar uppbokade för match.

Jag är utbildad låtskrivare och producent men halkade istället in på IT. När jag får tid över producerar jag egen musik. Ett perfekt sätt att rensa huvudet och sätta fart på kreativiteten.

Bolag: CAG Security

Grundat: 2011, del av CAG sedan 2019

Branscher: Försvar, Myndigheter, Handel & Tjänster, Bank & Finans, Industri, Hälsa & Vård

Specialistområden: IT- och informationssäkerhet

Lasting impact: Att hela tiden ligga steget före och utveckla säkra och trygga lösningar för våra kunder.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Fredrik Börjesson

VD

CAG Security

+46 (0)76 181 12 04