Vi hälsar Fredrik Mattsson välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-10-17

Vad fick dig att välja CAG Security?

Att valet landade på CAG Security var en kombination av två saker – ett lockande erbjudande och en effektiv och bra rekryteringsprocess. När det var dags för mig att söka mig vidare från min förra arbetsgivare fann jag mig i ett antal processer, där valet till slut blev ganska enkelt. CAG stack ut med att verkligen visa att jag var intressant som kandidat, med mycket lockande projekt och jag fick snabbt ett erbjudande som jag tackade ja till!

Vilken är din specialistkompetens?

I min roll är jag både IT- och Informationssäkerhetsspecialist. Jag jobbar med både tekniska lösningar kring säkerhet men också arbetet runt om, hur man som företag behandlar sin data på ett korrekt sätt. Under min korta tid som CAG:are har jag redan varit involverad i tre projekt, ett långsiktigt och två mindre åtaganden. Ett uppdrag är slutfört och nu fokuserar jag på resterande två, det känns otroligt skönt att det funnits saker att ta tag i direkt.

“Det känns väldigt utvecklande att mina kompetenser kommer till nytta och ger ett värde för kund”
Fredrik Mattsson, IT- och Informationssäkerhetsspecialist

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag ser mycket fram emot att få omsätta mina kunskaper i praktiska projekt. Att jobba som konsult tror jag verkligen passar mig då jag gillar att ha många bollar i luften och utvecklas. Jag har innan känt att jag lätt fastnar i hjulet och inte kommer framåt, något som jag redan känner att jag slipper i rollen som konsult. Jag tycker det känns väldigt utvecklande att mina kompetenser kommer till nytta och ger ett värde för kund, och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas i min roll som konsult.

Och sist men inte minst, vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag gillar att ha mycket för mig, både på jobbet och på fritiden. Jag lägger mycket fritid på att fortsätta utvecklas inom säkerhet, det är inte bara ett jobb utan även ett fritidsintresse. Annars ägnar jag mycket tid till renovering av olika slag, i somras renoverade jag en bil och en båt, och nu är det lägenhetsrenovering som tar mycket av min tid. Utöver det gillar jag att träna och genomför gärna OCR-lopp (en blandning av löpning och hinder), och planerar att skala ner lite på min maraton-tid till nästa år.

Bolag: CAG Security

Grundat: 2011, del av CAG sedan 2019

Branscher: Försvar, Myndigheter, Handel & Tjänster, Bank & Finans, Industri, Hälsa & Vård

Specialistområden: IT- och informationssäkerhet

Lasting impact: Att hela tiden ligga steget före och utveckla säkra och trygga lösningar för våra kunder.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Fredrik Börjesson

VD

CAG Security

+46 (0)76 181 12 04