Vi hälsar Håkan Lyander välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-05-03

Vad fick dig att välja CAG MER?

Jag stod och vägde mellan att starta eget eller gå till ett konsultbolag med rätt atmosfär. Jag insåg att som egen konsult så fanns det en stor risk att hamna i långa uppdrag och utan några kollegor och det kändes inte rätt för mig.

När jag träffade CAG MER förstod jag att jag hade hamnat rätt. CAG MER är ett familjärt bolag där vi gör saker tillsammans. Där jag kommer hem till ett kontor med rätt känsla och samhörighet. Jag fick träffa VD, säljare och konsultchef och de andades den atmosfär jag letade efter. Här kommer jag att trivas!

När jag är på rätt konsultbolag och trivs så finns det ingen anledning att byta bolag. Du har en bra kultur, rätt värdegrund och bra kollegor. Jag är glad över att få vara en del av CAG-familjen och alla kontakter med bolaget har bara varit positiva.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Det är lite annorlunda mot vad jag tidigare har gjort och uppdraget fick jag tack vare min breda kunskap om värdepappersmarknaden och finansiella regelverk. Jag är i grund och botten aktiemäklare och har god kunskap om handelsflöden och system vilket är lite av det jag håller på med i mitt nuvarande uppdrag. Uppdraget är som projektledare inom försäkringsbranschen men där jag även agerar som krav- och testledare. Som alltid i uppdrag så gäller det att få kunden att förstå sina behov och hjälpa kunden att lyckas. Där känner jag att jag kan bidra med min bakgrund och tidigare uppdrag som konsult. Det är verkligen ett roligt uppdrag med utmaningar och det passar mig perfekt.

“CAG MER är ett familjärt bolag där vi gör saker tillsammans”
Håkan Lyander, Senior Financial Business Consultant

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Jag vill bredda mina kunskaper inom bank & finans då jag brinner för det. Jag vill kunna vara mer behjälplig och tillföra mer till mina uppdrag och till min kund. Vare sig det är systembyten, regelverk eller compliance inom värdepappershandel så kavlar jag upp ärmarna och tar mig an uppgiften. Jag gillar att ligga utanför min ”comfort zone” och lära mig nytt.

Vilka fördelar ser du med CAG MER och vilka blir dina utmaningar?

Fördelarna är ledningens engagemang. De är personer som antingen är ute i uppdrag eller arbetar med sälj och de tar ansvaret för affären och har sakkunskapen. Jag gillar själv att ha örat mot rälsen och lyssna in säljsignaler och på CAG MER finns styrkan att ta affären vidare.

Jag har däremot hunnit vara för kort tid på CAG för att känna till utmaningarna 😊.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag är löpare i grunden och gillar träning. Svensk klassiker och en hel del maratonlopp har jag hunnit med. Jag gillar att bara kunna ta på mig skorna och sticka ut i skogen utan ledtider.

Annars älskar jag att gå på konserter tillsammans med min sambo. Det blir 7-8 stycken per år och vi lyssnar på allt från hårdrock till Madonna.

Jag har en passion för vin och champagne och det lägger jag en del tid på. Jag gillar att lagra viner och hade en tanke för 15 år sedan om att riva ut matkällaren och göra en vinkällare av det. Det tog ungefär 10 år tills det var klart.

Bolag: CAG MER Consulting

Grundat: 1984, del av CAG sedan 2018

Branscher: Bank, finans och försäkring

Specialistområden: Management & Technology Consulting inom Bank, finans & försäkring

Passion för utveckling: Ständig utveckling är en självklarhet hos oss. Vi utvecklar våra kunder och oss själva i komplexa utmaningar, varje dag.

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Markus Åkesson

VD

CAG MER Consulting

+46 (0)70 897 89 94