Vi hälsar Hassan Dana välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-05-07

Vad fick dig att välja CAG Senseus?

Jag kontaktades av en rekryterare och blev nyfiken.  Ganska snabbt fick jag träffa CAG Senseus VD och konsultchef och mitt intresse väcktes då jag märkte att de förstod min kompetens och vad jag tycker är viktiga ingredienser i ett uppdrag. Det är ju säljaren som har kontakt med kunden och ska förstå kundens behov och matcha det rätt gentemot min kompetens. Den kapaciteten har verkligen CAG Senseus.

Jag har arbetat länge i branschen och visste vilka preferenser jag har och vad jag söker efter hos ett bolag. För mig var det viktigt att komma till ett mindre konsultbolag som har stora resurser. CAG har ett bra upplägg med dotterbolag i en större koncern. Här får jag det mindre företaget där jag kan känna alla mina kollegor och ha en konsultfamilj att komma hem till. När jag är ute hos kund varje dag är det extra betydelsefullt.

Jag har träffat mina kollegor och jag har valt rätt bolag helt klart! Vi har stor kunskap både inom bolaget och inom hela CAG. Hela CAG skapar en lärande miljö och det får vi medarbetare dra nytta av. Jag har bra kontakt med kollegorna då vi träffas en gång i månaden och då får vi både lära av varandra och umgås i en social kontext.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Just nu sitter jag hos Tobii som QA. Företaget tillverkar produkter som bygger på spårning av vad ögonen tittar på. Produkten kan användas i många sammanhang. Det kan handla om utvecklings- och forskningssyften, inom bilindustrin och för att förenkla livet för människor med funktionsvariation.

Det finns sedan tidigare en stor del automatiserade tester så mitt ansvar är att sätta upp testmiljöer och samtidigt som produkten utvecklas skriver jag nya automatiserade testfall och uppdaterar de gamla för att de fortfarande ska fungera. Kunden har väldigt många produkter så det gäller att alla tester fortfarande går att köra på alla olika plattformar.

Mina automatiserade tester görs i Python och sedan använder vi Groovy för Continuous Integration. Jag och mitt team har alltid många problem att lösa och då passar det bra att vi arbetar agilt.

“Hela CAG skapar en lärande miljö och det får vi medarbetare dra nytta av”
Hassan Dana, Testautomatiserare

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Jag vill utvecklas än mer inom testautomation för det kommer hela tiden nya möjligheter, speciellt nu med AI. Det finns stora fördelar med AI men det finns också risker som kan drabba en organisation. Det är alltså inte en spikrak väg framåt med AI utan vi måste vara medvetna om riskerna och följa kundens policys. Det kan handla om risker gällande exempelvis GDPR och patentintrång och det måste jag som testautomatiserare förhålla mig till.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Vi har en son som är nio år och jag spenderar väldigt mycket tid tillsammans med honom. Han älskar fotboll och jag är tränare för fotbollslaget så det blir en hel del tid som spenderas på fotbollsplanen. Min son har även en oerhört bra övertalningsförmåga vilket gör att han ofta förhandlar sig fram till att spela Fortnite tillsammans med mig.

Jag gillar även att vara ute i naturen med familjen. Fotografera och läsa böcker är också något jag tycker om.

Bolag: CAG Senseus

Grundat: 2013, del av CAG sedan 2013

Branscher: Verksamma i alla branscher!

Specialistområden: Testautomatisering och Agilt ledarskap

Lasting impact: Att få bidra med kunskap för framtiden.

Personuppgiftspolicy: Här hittar du CAG Senseus personuppgiftspolicy

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Fredrik Edling

Konsultchef

CAG Senseus

+46 (0)72 236 68 29