Vi hälsar Henrik Jönsson välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-07-03

Vad fick dig att välja CAG MER?

Jag kände till CAG MER sedan tidigare och när jag sökte nya utmaningar kändes det naturligt att kontakta Markus Åkesson (VD). Efter möten med både Markus och konsultchefen kände jag att CAG MER verkligen passade mig. De har den familjära känslan som jag uppskattar, samtidigt som koncernen erbjuder bredd och expertis. Jag känner att jag har hittat rätt och att detta är en plats där jag kan fortsätta växa och bidra.

Vilken är din specialistkompetens?

Min specialistkompetens ligger inom bank och finans, där jag har över 20 års erfarenhet. Jag har arbetat brett inom olika verksamheter och roller, från produktutveckling och affärsstrategi till projektledning och förändringsledning. Jag har specifik erfarenhet av att driva tekniska och processuella förändringar samt att anpassa verksamheter till nya regelverk. Jag har arbetat med inlåning, värdepapper, fonder och olika regelverk kopplade till dessa områden. Jag har haft roller som produktägare, produktchef och projektledare, och jag trivs i miljöer där jag kan bidra till utveckling och effektivisering.

“Jag ser fram emot att lära mig mer om nya regelverk som DORA och tekniker som AI och hur dessa påverkar bank- och finansverksamheter”
Henrik Jönsson, Senior Business Consultant

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Jag ser fram emot att lära mig mer om nya regelverk som DORA och tekniker som AI och hur dessa påverkar bank- och finansverksamheter. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad om branschutvecklingen och förstå hur den kopplas till kundernas behov. Jag är också intresserad av att fortsätta utveckla kärnsystem och kundgränssnitt för att möta den ökande efterfrågan på agila lösningar.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag har många intressen! Träning är en stor del av mitt liv, särskilt löpning och maraton, även om jag numera mest springer för att må bra. Jag tycker också om att se på filmer och vara ute i naturen, där löpningen ger mig en extra anledning att njuta av utomhusmiljöerna.

Bolag: CAG MER Consulting

Grundat: 1984, del av CAG sedan 2018

Branscher: Bank, finans och försäkring

Specialistområden: Management & Technology Consulting inom Bank, finans & försäkring

Passion för utveckling: Ständig utveckling är en självklarhet hos oss. Vi utvecklar våra kunder och oss själva i komplexa utmaningar, varje dag.

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Markus Åkesson

VD

CAG MER Consulting

+46 (0)70 897 89 94