Vi hälsar Jan och Jenny Olausson välkomna till CAG

Livet på CAG, 2023-08-09

Ni är gemensamma grundare till Etendo som numera är förvärvat av CAG och en del av CAG Ateles. Vad ser ni för styrkor i att integreras i CAG Ateles och i CAG som koncern?

Den största styrkan vi ser är just att vi går ihop och blir ett starkt CAG Ateles med massor av bred kompetens. Vi har länge varit ”kollegor” i branschen utan att egentligen konkurrera då vi haft kunder i ganska olika geografiska områden. Etendo riktade sig mer lokalt mot bolag baserade i Östergötland, medan CAG Ateles har kunder över hela Sverige och även i Norge. Vi har samma vision och syn på hur vi jobbar mot kund och känner verkligen att våra kunder nu får ett ännu bredare erbjudande med hög kompetens, personlig service och den absolut bästa tekniska kompetensen Inhouse.

Vi har bara jobbat i våra nya roller på CAG i några veckor men känner oss redan som hemma. CAG Ateles är ett otrolig trevligt bolag med en härlig företagskultur, så integrationen känns naturlig och vi trivs redan jättebra.

Det är ingen slump att CAG som koncern är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Ni har båda lång erfarenhet av att arbeta med e-handel nära kund, vill ni berätta om era nya roller hos CAG Ateles?

– Jag har en bakgrund som VD, Projektledare och Kommunikatör inom IT-sektorn. Jag börjar nu en helt ny roll för mig på CAG Ateles, där jag kommer att arbeta som Customer Success Manager. Det känns väldigt kul och mitt uppdrag kommer innebära att jobba proaktivt och ansvara för kundnöjdheten, jobba med rådgivning, driva kundernas digitala affär samt nyförsäljning tillsammans med teamet och ge förslag på framtida lösningar. En väldigt rolig utmaning!, säger Jenny Olausson.

– Jag har tidigare jobbat inom IT-sektorn som IT-chef och Teknisk Projektledare, nu går jag in som Systemarkitekt på CAG Ateles och kommer att arbeta med att ta fram referensarkitektur, att välja mjukvara för våra kunder samt vara med som tekniskt stöd i våra processer. En väldigt rolig roll att få arbeta i, säger Jan Olausson.

Vad är det roligaste och mest utmanade med era arbeten?

Vi tycker att det är jättespännande att bli en del av ett större team med nya och spännande E-handelsprojekt. På CAG Ateles kommer vi att få arbeta med större kunder och få större potential till affärsutveckling. Skämt och sido ser vi inga utmaningar utan möjligheter! Om vi skulle nämna något är det kanske att införliva befintliga kunder och projekt i CAG Ateles, alla våra kunder är dock förväntansfulla och positiva till förvärvet.

Vi känner att vi gjort hela entreprenörsresan med framgångsrik tillväxt, utnämnda till Gaseller flera gånger och tagit oss igenom pandemi och oroligheter i Europa, nu var det dags att gå vidare och det känns verkligen helt rätt att nu vara en del av CAG.

Bolag: CAG Ateles AB

Grundat: 2001, del av CAG sedan 2021

Branscher: Vi verkar i alla branscher inom B2B och B2C

Specialistområden: E-handel och digitalisering

Lasting impact: Genom digital transformation skapar vi framtidens e-handelslösningar.

Adress: Teknikringen 6, 583 30 Linköping
Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm
Fabriksgatan 11, 503 38 Borås
Thunes vei 2, 0274 Oslo

www.ateles.se

Kontakta oss om du vill veta mer