Vi hälsar Joakim Gottzén välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-09-11

Vad fick dig att välja CAG Contactor?

När jag jobbade hos min förra arbetsgivare kom jag i kontakt med min nuvarande konsultchef Anders Engström i ett ärende som egentligen inte var rekryteringsrelaterat. I samband med detta berättade han om CAG Contactor och jag kände direkt att det var rätt för mig. Efter en tid tog jag själv kontakt med Anders och frågade om det skulle vara aktuellt att anställa mig – vilket det var!

Vilken är din specialistkompetens?

Jag jobbar i Java-teamet som Java-utvecklare/specialist. Just nu jobbar jag bland annat med ett internt projekt där vi uppdaterar ett gammalt system, som kommer bli så mycket bättre. Jag gillar att göra saker ”från scratch” och vara med i design till färdigt resultat.

“Jag kände direkt att CAG Contactor var rätt för mig”
Joakim Gottzén, Java-utvecklare

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Jag ser fram emot att jobba med något storskaligt och lära mig mer om, samt få mer hands on-erfarenhet av olika molntjänster. Jag tycker verkligen att programmering är kul och det känns bra att vara en del av ett team med likasinnade konsulter med så mycket kompetens.

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Lasting impact: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Anders Engström

Konsultchef Java

CAG Contactor

+46 (0)70 842 05 94