Vi hälsar Joakim Linderholm välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-01-11

Vad fick dig att välja CAG Consoden?

Jag fick ett tips från ett rekryteringsföretag om att söka mig till CAG Consoden. När jag läste på om företaget så väcktes mitt intresse. Kunderna som Consoden har lät väldigt lockande, speciellt inom försvarssektorn. När jag sedan fick träffa konsultcheferna blev jag riktigt intresserad av att vara konsult hos Consoden. De var välkomnande, omhändertagande och det fanns en fin familjär stämning. Jag fick en bra magkänsla helt enkelt!

Nu har jag hunnit vara här i några veckor och känslan består. Dessutom har jag redan hunnit få mitt första konsultuppdrag.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Min huvudsakliga kompetens är kravställning och test. I kravställningen ingår dokumentationshantering, kravhantering och organisering. Kravställning är ofta mycket dokumenttungt vilket jag gillar och det är nog därför jag kommer att arbeta som projektstöd i mitt nya uppdrag. Här kommer jag att stötta olika roller i projektet och dokumenthantering blir en del av det.

“Kunderna som Consoden har lät väldigt lockande, speciellt inom försvarssektorn”
Joakim Linderholm , kravanalytiker och testare

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag vill lära mig mer om försvarssektorn och arbete med myndigheter då jag tidigare har arbetat mot den privata sektorn. Försvaret ligger rätt i tiden och det är fascinerade saker de arbetar med. Samtidigt är jag historieintresserad och försvarssektorn bjuder på mycket historia så det ser jag fram emot att få möta.

Jag kommer från en agil värld och det kommer jag inte att möta i mitt nya uppdrag. Det blir intressant att arbeta med en annan struktur som mer är leverans från A till Ö. Det blir helt klart spännande att få lära känna en ny metodik.

Vad gör du när du inte arbetar på CAG?

När jag inte arbetar så spenderar jag mycket tid med min fru och vår åtta månader gamla son. Det händer mycket med en liten kille där hemma 😊.

Jag är intresserad av matlagning, det fick jag från min mamma som är kock. Ölbryggning är också ett stort intresse. IPA är roligt att göra för det misslyckas jag sällan med. Engelsk ale är också riktigt bra. Jag har bred smak och har provat göra lite olika sorter. Nu senast testade jag att göra rökig öl men det var inte min smak, vem vill dricka grillad korv?

Bolag: CAG Consoden

Grundat: 1997, del av CAG sedan 2020

Branscher: Försvar och Hälsa & Vård

Specialistområden: Systems engineering, informatik och systemutveckling

Lasting impact: CAG ger mig det lilla företagets delaktighet, och det stora företagets utvecklingsmöjligheter.

Adress: Kungsängsgatan 29, 753 22 Uppsala och Banérgatan 55, 115 53 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Daniel Marmgård

Konsultchef

CAG Consoden

+46 (0)76 119 48 58