Vi hälsar Josefin Oxelius välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-12-07

Vad fick dig att välja CAG Contactor?

CAG Contactor är ett familjärt bolag där folk trivs och stannar länge. Det var konsultchef, David Caro som kontaktade mig via LinkedIn. Det visade sig att jag redan kände några av konsulterna på CAG Contactor och det kändes tryggt. Beslutet blev därmed ganska enkelt. När jag började bar det snabbt av på både en konferens och en bolagsresa. Denna start gav mig möjlighet att närmare lära känna mina nya medarbetare på ett riktigt härligt sätt.

Vilka fördelar ser du med CAG Contactor och vilka blir dina utmaningar?

CAG Contactor känns som ett mysigt och konsultvänligt bolag med bra villkor, roliga uppdrag och goda möjligheter till kompetensutveckling. Jag har arbetat som konsult i många år och trivs mycket bra i den rollen. Det ska bli utmanande och spännande att fördjupa mig i arbetet med SAFe och Lumera. Det är extra roligt och utvecklande att lära sig något nytt.

“CAG Contactor är ett familjärt bolag där folk trivs och stannar länge”
Josefin Oxelius, Senior Testspecialist CAG Contactor

Vad är din specialistkompetens och vad arbetar du med idag?

Min specialistkompetens är test och testledning. Genom olika integrationstest testar jag att alla enheter i en applikation fungerar tillsammans. Jag valde att fortsätta hos min kund, AMF, då jag finner arbetet med pensionsförsäkringar både utmanande och givande. På pensionsområdet tillkommer ständigt nya regelverk som systemen ska anpassas efter. Detta innebär att jag alltid måste hålla mig uppdaterad, vara noggrann och besitta djup förståelse för arbetet inom pensionssektorn.

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Passion för utveckling: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group

David Caro

Konsultchef Test

CAG Contactor

+46 (0)70 934 33 40