Vi hälsar Khaldon Mahdawi välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-04-19

Varför valde du att börja hos CAG MER Consulting?

Efter att ha arbetat tio år hos Swedbank som privat- och företagsrådgivare samt på huvudkontoret som affärsutvecklare, var det dags för nya möjligheter. Jag har under en tid velat börja på ett konsultbolag där jag får användning för mina kunskaper från verksamheten fast på IT-sidan och jag får komma nära bägge delarna.

Min vän från CAG Senseus pratade sig varm om hur CAG arbetar för sina medarbetare, har högt i tak och verkligen bryr sig om de sina. Det kändes som ett företag för mig och på den vägen fick jag kontakt med CAG MER och nu är jag här.

Vad ser du fram emot att göra?

Jag ser fram emot att börja mitt nya uppdrag och grotta ned mig i arbetet samt att få lära känna CAG. Jag hade fördelen att få delta på vår koncerngemensamma introduktion, CAG Intro, redan innan jag hade börjat min anställning så nu känner jag mig lite varmare i kläderna.

Jag vill få komma in i mitt uppdrag direkt, känna mig hemma och bidra med det jag kan. Helt enkelt få representera CAG på bästa sätt.

Jag deltog på en kort introduktion på mitt nya tänkta uppdrag och det började klia i fingrarna direkt.

Vilken är din specialistkompetens?

Kundupplevelsen är min specialistkompetens då jag kan analysera kundbehov och kundmötande verksamhet. Förutom kundupplevelsen har jag med mig medarbetarupplevelsen som också är viktig att ha med sig. Jag kommer att arbeta med kravställande och kravanalys så all min verksamhetskompetens tar jag med mig i det arbetet. Jag har således arbetat brett med kundens upplevelse inom bank och finans. För mig är det viktigt att verksamhetens kunder får rätt användarupplevelse, kundupplevelse och att vi möter kundens behov och förväntningarna i uppdraget.

Vad betyder CAG-mottot ”Passion för utveckling” för dig?

Utveckling av mig som konsult – utvecklas jag kan jag bidra med utveckling av kunden. Får vi dessutom bra återkoppling kan CAG utvecklas ännu mer som företag.

Bolag: CAG MER Consulting

Grundat: 1984, del av CAG sedan 2018

Branscher: Bank, finans och försäkring

Specialistområden: Management & Technology Consulting inom Bank, finans & försäkring

Passion för utveckling: Ständig utveckling är en självklarhet hos oss. Vi utvecklar våra kunder och oss själva i komplexa utmaningar, varje dag.

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group

Markus Åkesson

VD

CAG MER Consulting

+46 (0)70 897 89 94