Vi hälsar Marianne Wiik välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-06-13

Vad fick dig att välja CAG Arete?

Jag träffade Tobias som är konsultchef och vi hade ett bra samtal redan från start. Det kändes trevligt och helt rätt! Det var något som gjorde att jag fick ett mycket bra förtroende för CAG Arete. De har många fina uppdrag, de presenterade CAG som helhet på ett bra sätt och lyfte verkligen fram vikten av trivsel i bolaget. Min magkänsla och instinkt sa att CAG Arete var rätt bolag för mig och det visade sig stämma!

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag arbetar inom BI och dataanalys. Just nu sitter jag hos en riktig toppenkund inom dagligvaruhandel och arbetar främst med försäljningsdata. Våra intressenter behöver arbeta datadrivet för att exempelvis kunna tillgodose slutkundens behov. Här verkar dataanalytikerna som en stödfunktion, där vi försöker presentera data på ett sätt som underlättar analyser och beslutfattande. Jag har tillgång till flera olika verktyg och mitt dagliga arbete sker bland annat i Tableau, Big Query och Connected Sheets.

“Min magkänsla och instinkt sa att CAG Arete var rätt bolag för mig och det visade sig stämma”
Marianne Wiik, BI-specialist

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Det är jättekul att få arbeta i en ny bransch och lära känna dess behov och problemformuleringar. Jag uppskattar även att få lära känna Googles produkter bättre. Men det bästa är allt jag lär mig av mina nya kollegor. Det är stort fokus på kompetensutveckling och att testa olika verktyg för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov. Jag både lär mig mycket och har väldigt roligt!

Vad gör du när du inte arbetar på CAG?

Det går i vågor. Den senaste tiden har det varit en hel del legobyggande, det finns alldeles för många fina byggen. Jag gillar även serietidningar och har Kalle Anka-författaren Don Rosa som en stor favorit. Självklart är jag medlem i föreningen NAFS(k), Nationella AnkistFörbundet i Sverige (kvack). Mat är också ett stort intresse för mig. Det handlar om allt från fine dining till att försöka hitta min favoritdöner, Stockholms bästa tunnbrödsrulle, eller den ultimata surdegsfrallan 😊!

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Lasting impact: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Tobias Forsberg

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)76 197 77 80