Vi hälsar Martin Normark välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-04-28

Vad fick dig att välja CAG Syntell?

Jag tycker att CAG Syntell är en skön mix mellan det familjära snart-hundra-personers företaget och Sveriges troligtvis vassaste konsulter och teknikutvecklare om jag får sticka ut hakan lite.

Att vi dessutom jobbar tillsammans med några av landets största och mest krävande teknikbolag och myndigheter på relativt hög ingenjörsnivå bäddar för en riktigt intressant vardag med många spännande dagar på jobbet!

Med min breda försvars- och industribakgrund och en tilltagande nyfikenhet på konsultbranschen blir CAG Syntell den perfekta plattformen för att såväl kunna stötta kunder och medarbetare med kunskap, lära mig mer om branschen och sist men inte minst bidra till vår tillväxt med ett stort mått av entreprenörskap.

Berätta mer om vad du ska arbeta med…

Som Affärsområdeschef ser jag fram emot att bistå våra kunder med lösningar på mycket komplexa ingenjörsutmaningar, det känns dessutom som en utmanande och logisk fortsättning på min karriär. Jag hoppas kunna bidra mycket till att utveckla såväl Syntell som våra erbjudanden inom affärsområdet då jag har god förståelse för våra kunders krav och miljö samt den energi som kommer att krävas för att lösa uppgiften!

“Jag ser fram emot att bistå våra kunder med lösningar på mycket komplexa ingenjörsutmaningar”
Martin Normark, Affärsområdeschef Industry på CAG Syntell

Vilka fördelar ser du med CAG Syntell och vilka blir dina utmaningar?

Jag tycker mig redan nu se en ökande efterfrågan på våra tjänster, en väldigt intressant utmaning blir därför att öka vår kapacitet med bibehållen eller helst ökad kvalitet. En ökad rekryteringstakt blir därför viktig men ännu viktigare blir att dra nytta av CAG Syntells redan fantastiska spetskompetens inom våra kärnområden i syfte att lyfta förmågan hos den enskilda konsulten och kapabiliteten hos vår konsultkader som helhet. Som tur är älskar jag att jobba med smarta människor och utmaningen kring hur vi tillsammans blir ännu smartare.

Eftersom jag trivs mycket bra i en miljö där jag även får jobba utåtriktat ser jag CAG Syntells ganska nya roll som medlem i CAG Group som en stor fördel, då CAG jämte ett redan existerande nätverk av partners möjliggör såväl nya affärer som lösningar på våra kunders utmaningar som inte varit möjliga att lösa på egen hand.

Bolag: CAG Syntell

Grundat: 1994, del av CAG sedan 2022.

Branscher: Försvar, offentlig sektor, industri och medtech.

Specialistområden: Systems Engineering, kravhantering, konfigurationsledning, integrerat logistikstöd, verksamhets­utveckling och utbildning.

Passion för utveckling: Vi bidrar till ett samhälle där tillgångar används på bästa möjliga sätt för att skapa en hållbar och säker framtid.

Adress: Sverigekontoret: Sandhamnsgatan 63C, 115 28 Stockholm & Norgekontoret: Arbins gate 2, Oslo.

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group