Vi hälsar Mattias Rundström välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-02-21

Varför CAG Novus?

Jag har varit på Försvarsmakten i fyra år, där jag har arbetat främst med konsultrekrytering till Försvarsmakten. Det innebar arbete med upphandlingsunderlag, konsultintervjuer, onboarding, behörighetsregistrering, uppföljningar och offboarding.

I och med arbetet så hade jag mycket att göra med en av CAG Novus samarbetspartners, som levererar konsulter till Försvarsmakten och även en kollega i branschen som frågade om jag ville bli konsult. De hade en perfekt roll för mig om jag kunde tänka mig att bli konsult. Där fick jag tipset om CAG Novus. Jag tog en lunch med konsultchefen Peter Lidström, som ansvarar för Enköpingskontoret, och fick ett väldigt gott intryck. Inte bara av honom utan av alla chefer och medarbetare. Så här bra har jag aldrig blivit bemött hos någon annan arbetsgivare!

Nu står jag i startgroparna för mitt nya uppdrag som är klart, det återstår bara pappersexercis.

 Vilken är din specialistkompetens?

Min specialistkompetens är att leda, koordinera och samordna. Jag är bra på att få saker att hända och genomföras. En av mina förmågor är att jag är duktig på människor vilket jag har haft nytta av i min konsultrekryteringsroll. Det gäller att kunna läsa av om det är rätt kompetens vi tar in, är personen rätt för jobbet och kommer denne att passa in i teamet. För mig handlar det om att få till samspelet i gruppen och att alla bidrar på rätt sätt.

I mitt kommande projekt ska jag vara delprojektledare och koordinerare och det ser jag fram emot. Det är så klart viktigt att driva projektet framåt och se rätt progress, tillsammans med teamet.

 

“Så här bra har jag aldrig blivit bemött hos någon annan arbetsgivare”
Mattias Rundström , projektledare och koordinator CAG Novus

Vad betyder CAG-mottot ”Passion för utveckling” för dig?

Att jag får hitta mig själv i konsultrollen och växa med uppdraget, tillsammans med resten av teamet. Att få lära mig nya saker och utvecklas längs vägen, det är passion för utveckling.

Bolag: CAG Novus

Grundat: 2008, del av CAG sedan 2009

Branscher: Försvar, offentlig sektor, industri

Specialistområden: Försvarsområdet, offentlig sektor

Passion för utveckling: Att ständigt utveckla våra kunders verksamhet, vår egen kompetens och leveranser.

Adress: Augustendalsvägen 76, 131 52 Nacka Strand
Mästergatan 7, 745 37 Enköping
Offerdalsvägen 9, 835 32 Krokom

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group