Vi hälsar Nora Parsiani välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-09-19

Vad fick dig att välja CAG Contactor?

Jag arbetade som konsult på mitt förra jobb och trivdes bra. Då blev jag kontaktad av David Caro, konsultchef på CAG Contactor. Vårt första möte var riktigt trevligt och jag blev nyfiken på CAG. På min andra intervju så träffade jag två konsultkollegor och de gav mig bra svar på mina frågor. Vi hade mer av en dialog än en regelrätt intervju. Allt kändes så familjärt, äkta och helt rätt. Idag är jag verkligen glad för att jag bytte arbete. Jag fick dessutom börja direkt på mitt uppdrag.

 Vilken är din specialistkompetens?

Min specialistkompetens är test och teknisk test inom Bank & Finans. Jag kan bankflöden och banksystem. Här krävs noggrannhet, tålamod och självklart en förkärlek till test. Dessutom så måste man verkligen förstå bankverksamheten.

“Allt på CAG kändes så familjärt, äkta och helt rätt. Idag är jag verkligen glad för att jag bytte arbete. Jag fick dessutom börja direkt på mitt uppdrag”
Nora Parsiani, testspecialist CAG Contactor

Vad gör du i ditt uppdrag just nu?

Just nu så sitter jag på en av storbankerna och är teknisk testare. Jag får möjlighet att tekniskt testa bankapparna och det gillar jag verkligen. Det är mycket mer intressant än ren manuell test för här får jag använda verktyg som exempelvis Android Studio, Azure DevOps, SourceTree och Xcode. Så det är riktigt motiverande, då jag känner att jag får utvecklas och lära mig nya saker.

Tidigare har jag arbetat med Scrum och Kanban och här arbetar vi med SAFe. Det är spännande att få lära sig det också.

 Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag vill fortsätta att utvecklas inom teknisk test! Få lära mig nya verktyg inom test och här kommer det ständigt nya saker så det gäller att hänga med.

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Passion för utveckling: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group

David Caro

Konsultchef Test

CAG Contactor

+46 (0)70 934 33 40