Vi hälsar Per Harström välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-04-04

Varför valde du att börja på CAG Ateles

Att CAG Ateles är Strategic Partner för Pimcore i Sverige var en stor anledning till att jag sökte mig hit. Jag är även bekant med en medarbetare hos CAG Ateles, numera min närmaste kollega, som beskrev företaget som en mycket attraktiv arbetsgivare med fokus på e-handel och bra arbetsprocesser.

Jag har arbetat med webbutveckling i drygt 10 år i roller som bl.a. utvecklare och projektledare, både som anställd men även som egenföretagare och när jag förstod att CAG Ateles har ett fokusområde med en tydlig projektledningsmodell så kände jag att det är exakt ett sådant företag jag vill arbeta i!

Som person är jag en lagspelare som trivs bäst i en omgivning med både kreativitet och ordning, där kollegor med olika roller arbetar gemensamt mot samma mål. Det är för mig en förutsättning för att kunna leverera snygga och funktionella kvalitetslösningar vilket jag känner att CAG. Ateles kan erbjuda mig.

“Passion för utveckling måste finnas på många olika nivåer, allt från projektets till den personliga”
Per Harström, Utvecklare

Vilken är din specialistkompetens?

Jag ser mig själv som en problemlösare med en förmåga att se saker och ting från olika synvinklar. I min roll utmanar jag gärna befintliga mönster och processer för att se ifall det finns utrymme för förbättring men måste för den delen inte alltid ha rätt i mina förslag.

Jag har aldrig varit den typiska technörden utan är mer en kreativ skapare som gärna jobbar både analogt och digitalt och ser programmering som ett av många verktyg för att lösa problem med hjälp av kod.

För att fungera optimalt behöver jag ett team omkring mig. Jag kan leverera kompletta lösningar på egen hand men av erfarenhet blir det aldrig lika bra på alla plan utan mina kompetenser kommer bäst till användning när jag är en del av ett team med kompletterande roller och personligheter.

Vad betyder CAG Mottot ”Passion för utveckling” för dig?

Den passionen känner jag, definitivt!

Vad som avser utveckling kan ju ses ur flera synvinklar och den mest uppenbara är ju själva utvecklingen i projektet som vi gör för kunden. Sedan kommer ju även den interna utvecklingen inom företaget och teamet där vi hela tiden kan hitta sätt att utveckla vårt arbetssätt och sist men inte minst så kommer den personliga utvecklingen.

Bolag: CAG Ateles AB

Grundat: 2001, del av CAG sedan 2021

Branscher: Vi verkar i alla branscher inom B2B och B2C

Specialistområden: E-handel och digitalisering

Passion för utveckling: Genom digital transformation skapar vi framtidens e-handelslösningar.

Adress: Teknikringen 6, 583 30 Linköping
Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm
Fabriksgatan 11, 503 38 Borås
Thunes vei 2, 0274 Oslo

www.ateles.se

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group