Vi hälsar Rickard Ahlstedt välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-06-27

Vad fick dig att välja CAG Ateles?

Jag blev kontaktad av CAG Ateles och läste i samband med det på lite om företaget. CAG som koncern är ju rankad som en av Sveriges bästa arbetsplatser vilket jag tycker säger mycket om hur man vårdar sina anställda. Efter några samtal och ett mycket trevligt lunchmöte där jag fick träffa två andra utvecklare från CAG Ateles kände jag att det var rätt arbetsgivare för mig. Redan innan jag började fick jag ett otroligt trevligt mottagande med ett blombud där man hälsade mig välkommen och att dom såg fram emot att få arbeta med mig framöver. Nu några veckor in känner jag att jag hamnat hos ett bolag där jag blir kvar till pensionen!

“Här blir jag kvar till pensionen”
Rickard Ahlstedt, Utvecklare

Vilken är din specialistkompetens?

Jag arbetar i rollen som Utvecklare där jag inriktar mig främst mot programmering i Backend, och tillsammans med mitt team bygger vi olika system från grunden. I mitt dagliga arbete på CAG Ateles jobbar jag med Pimcore, vilket är ett ramverk i PHP som används för att skräddarsy efter kundens behov, i det så arbetar vi bland annat med Algolia, Redis, och GraphQL. Med tiden så kommer jag även att jobba med Adobe Commerce, vilket är en skalbar E-handelsplattform som vi kan integrera i Pimcore.

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag har lärt mig en hel del på bara några veckor, och har redan hunnit ta hela fyra certifikat. Jag blir väldigt motiverad när ett företag vill och kan satsa på sina anställda och våra kompetenser, vilket jag tycker att CAG Ateles gör. Här snålar man inte in utan investerar i vår utveckling. Grunden till en bra leverans är att vi anställda mår bra och trivs, vilket jag verkligen gör på CAG Ateles.

Bolag: CAG Ateles AB

Grundat: 2001, del av CAG sedan 2021

Branscher: Vi verkar i alla branscher inom B2B och B2C

Specialistområden: E-handel och digitalisering

Lasting impact: Genom digital transformation skapar vi framtidens e-handelslösningar.

Adress: Teknikringen 6, 583 30 Linköping
Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm
Fabriksgatan 11, 503 38 Borås
Thunes vei 2, 0274 Oslo

www.ateles.se

Kontakta oss om du vill veta mer