Vi hälsar Roger Ringström välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-11-08

Vad fick dig att välja CAG Contactor?

Jag hade träffat min nuvarande konsultchef på ett par SAST-konferenser, där CAG Contactor är med som sponsorer och ställer ut. Jag vill minnas att han kontaktat mig via LinkedIn och berättat lite om CAG, och när vi bara någon vecka senare träffades på konferens pratade vi ihop oss. Jag hade vid tillfället ett stort åtagande hos min dåvarande arbetsgivare som jag ville avsluta innan jag började tänka på något nytt. Efter några månader hördes vi av igen och påbörjade en process!

Jag var i kontakt med andra bolag när det var dags att söka mig vidare men valet föll ganska snabbt på CAG Contactor – jag tyckte att det kändes bra att jag träffat min konsultchef tidigare i jobbrelaterade sammanhang och att erbjudandet var riktigt bra. Jag värdesätter att jag får jobba med seniora kollegor för kompetensdelning och att ha en trygg och stabil lönemodell, något som jag verkligen får hos CAG Contactor.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag jobbar som senior Testare med egentligen alla typer av Test, allt från GUI-tester, API-tester och även lite testautomatisering. Jag gillar att jobba tekniskt och ser fram emot att få jobba mer med testautomatisering framöver!

“Jag värdesätter att jag får jobba med seniora kollegor för kompetensdelning”
Roger Ringström, Testare

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Enkelt svar, testautomatisering! Har tidigare jobbat en del inom det området men mest genom ”learning by doing”. Nu har jag plötsligt ett helt team av seniora konsult-kollegor att lära av och bolla idéer med, samt ett bolag som lägger mycket fokus på utbildning.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag spenderar så mycket tid jag kan med familjen! Sen älskar jag att laga mat, det blir mycket asiatiskt då jag bott i Japan i två år och uppskattar verkligen den matkulturen.

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Lasting impact: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

David Caro

Konsultchef Test

CAG Contactor

+46 (0)70 934 33 40