Vi hälsar Simon Gombrii välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-10-24

Vad fick dig att välja CAG Contactor?

Jag kom i kontakt med CAG Contactor genom ett tips från en före detta kollega, som jobbar inom CAG på ett av systerbolagen. Han föreslog att jag skulle söka till CAG Contactor och trodde att det skulle passa mig. Jag gick in och läste på om CAG och tyckte det såg jätteintressant ut, fastnade framför allt för delarna kring kompetensutveckling och företagskulturen. Jag hade gått i tankarna på att söka mig till konsultrollen en tid, så CAG kändes som en bra matchning. Jag uppskattade också att rekryteringsprocessen var trevlig och okomplicerad, där jag fick möjlighet att träffa både min nuvarande konsultchef och kollegor under avslappnade former för att få en bild av företaget.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag jobbar som Javaspecialist/utvecklare, och sitter just nu i ett internt projekt där vi uppdaterar ett gammalt system och gör en helt ny molnbaserad version från scratch. Hos min före detta arbetsgivare jobbade jag i ett väldigt stort ärendehanteringssystem, så det är jätteroligt att ta sig an något mindre där jag får större inflytande och möjlighet att påverka och komma med egna idéer under utvecklingsprocessen.

“Jag får större inflytande och möjlighet att påverka och komma med egna idéer under utvecklingsprocessen”
Simon Gombrii, Javaspecialist/utvecklare

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Jag ser fram emot att utvecklas som konsult och fortsätta att läsa kurser som ökar min kompetens inom mitt område. Just nu lär jag mig mer om Cloud Native-appar med Spring Boot, det är superkul och användbart. I pipen ligger också att lära mig mer om webb och frontend-utveckling!

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag älskar att fjällvandra! Om somrarna brukar jag ta mig upp i fjällen med lastad ryggsäck och ett tält. Jag tycker om att upptäcka nya ställen med nya rutter – vidsträckta vyer, frisk luft och en bok.

Annars gillar jag att cykla, ett smidigt sätt att ta sig runt och givetvis umgås med vänner!

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Lasting impact: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Anders Engström

Konsultchef Java

CAG Contactor

+46 (0)70 842 05 94