Job: 202122-Idrott-Förening-GT Söder
Group: GT Söder Dam

CAG fortsätter att sponsra GT Söder

Nyhet, 2021-09-07

2019 valde CAG att sponsra GT Söders damlag när de tog steget upp i SHE.

Vi är mycket glada över att kunna berätta att vi fortsätter vår långsiktiga sponsring och förlänger avtalet så det löper över säsongen 21/22. Vi tror på att stödja våra sponsorer över tid så att de får möjlighet att bygga upp sin verksamhet och bidra till att utveckla barn-, ungdom- och elitidrotten.

“För CAG är det viktigt att arbeta för jämställdhet, vare sig det gäller i IT-branschen eller inom idrotten”
Annika Rogneby, Sälj- & Marknadschef CAG Group
Annika Rogneby, Sälj- & Marknadschef CAG Group

Annika Rogneby, sälj- & marknadschef på CAG, säger så här om det fortsatta samarbetet:

– CAG väljer att förlänga samarbetet med GT Söder för tredje året i rad. Vi uppmärksammade föreningens kampanj #pålikavillkor. I likhet med IT-branschen är idrotten en mansdominerad värld där inte mindre än 8 av 10 sponsorkronor går till män. För CAG är det viktigt att arbeta för jämställdhet, vare sig det gäller i IT-branschen eller inom idrotten.

Om CAG

CAG är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Försvar, Bank & Finans, Hälsa & Vård samt Handel & Tjänster. Med passion för utveckling arbetar CAG för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos CAG finns såväl omfattande verksamhets- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. CAG har cirka 370 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. CAG är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group