C.A.G Arete

Specialister inom agil systemutveckling, Modern Workplace och BI-lösningar, samt tjänster inom agilt ledarskap.

Vi hjälper våra kunder att omvandla sin verksamhet digitalt och ta steget mot en datadriven organisation, där vi kan integrera molntjänster, mobilitet och Big Data/Analytics. Vår kärnkompetens finns inom agil utveckling i Microsoft-miljö, BI/EPM, Modern Workplace och agilt ledarskap.

C.A.G Arete representerar det bästa av två världar. Ett nischat familjärt bolag som ingår i den större C.A.G-gruppen som bidrar med kraft, tyngd och innovation.
Helena Grimfors, Konsultchef C.A.G Arete

Våra verksamhetsområden

De områden vi arbetar inom är främst agil systemutveckling, Business Intelligence/EPM-lösningar, Modern Workplace och agilt ledarskap.

Vårt erbjudande

C.A.G Arete utvecklar kundanpassade IT-lösningar som skapar värde och bidrar till våra kunders utveckling. Vi är specialister inom Microsoft-plattformen och har även stor kompetens inom BI- och EPM-området, och kan implementera lösningar för budget och prognos, analys och rapportering.

Vi erbjuder konsulter till både små och stora projekt och tar även leveransansvar för hela åtaganden. Våra konsulter verkar ofta i roller som utvecklare, arkitekt, tech lead eller Scrum Masters. Främsta systempartners är Microsoft och Jedox.

Primärt arbetar vi med

 • • 
  Agil systemutveckling i Microsoftmiljö
 • • 
  Business Intelligence och Performance Management
 • • 
  Modern Workplace – Microsoft 365 och SharePoint
 • • 
  Agilt ledarskap och IT-management

På C.A.G Arete arbetar seniora konsulter med lång erfarenhet inom IT, ekonomi och ledning. Vi kan snabbt sätta oss in i verksamhetens behov och därmed skapa affärsnytta med våra lösningar. Vi har även väl utarbetade arbetssätt och metoder som gör att du som kund kan känna dig trygg med att lägga ansvaret på oss.

Är det något som driver oss alla på C.A.G Arete, är det att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Därför gör vi stora satsningar på kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare.

Bolag: C.A.G Arete

Grundat: 1987, del av C.A.G sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Passion för utveckling: Det som driver oss alla på C.A.G Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss på C.A.G Arete

Mats Ågren

VD

C.A.G Arete

+46 (0)76 811 31 00

bGBzci1gZnFkbT9iYGYtcmQ=

Helena Grimfors

Konsultchef

C.A.G Arete

+46 (0)73 415 93 50

Z2RrZG1gLWZxaGxlbnFyP2JgZi1yZA==

Ludvig Ahlström-Lundin

Konsultchef

C.A.G Arete

+46 (0)70 491 60 70

a3RjdWhmLWBncnNxbmwsa3RtY2htP2JgZi1yZA==

Aktuellt om C.A.G Arete

Se fler

Vill du bli en av oss?

Att utvecklas tillsammans driver oss framåt. Besök vår rekryteringssida.

Jobba på C.A.G Arete