CAG lanserar ny grafisk profil

Pressmeddelande, 2022-05-31

CAG lanserar en ny grafisk profil. Ambitionen är att visa en visuell identitet som inte bara ser bra ut utan också speglar CAG:s kärnvärden och verksamhet.

Den visuella identiteten rymmer ett nytt färg- och formspråk, en ny logotyp och en varm tonalitet. Identiteten förmedlar CAG:s framåtanda, tekniska spetskompetens och familjära gemenskap. Logotypen andas såväl tech och innovation som lekfullhet och värme. Den nya payoffen sammanfattar vad CAG gör och varför: ”

We accelerate digital innovation for people.
Leading technology. Lasting impact.

”.

– CAG har vuxit kraftigt under senare år och breddat verksamheten till fler områden, bland annat cybersäkerhet och e-handel. Därför känns tiden rätt att uppdatera vår grafiska profil till ett nytt modernt uttryck, säger Åsa Landén Ericsson, VD på CAG Group.

– Det är extra roligt att få utmana och förnya vårt visuella uttryck och samtidigt knyta an till varumärkets arv. CAG:s nya varumärke rymmer ett stort mått av personlighet, tech, innovation, värme och lekfullhet, precis som vi är. Det är människorna bakom varumärket som leder CAG in i framtiden, säger Annika Rogneby, Sälj- & Marknadschef på CAG Group.

Besök www.cag.se för mer information.

CAG är ett IT-konsultbolag specialiserat inom IT-management, systemutveckling, utbildning samt drift och förvaltning. Vi skapar långsiktig samhällsnytta med hjälp av den vassaste kompetensen och den modernaste tekniken. Våra kunder återfinns inom Försvar, Bank & Finans, Handel & Tjänster samt Hälsa & Vård. CAG erbjuder omfattande strategi- och implementationskompetens och hjälper våra kunder att lyckas i små som stora projekt. Vi är cirka 375 medarbetare i självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. Sedan december 2018 är CAG noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Kontakta oss

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

CAG Group