CAG sponsrar GT Söder handbollsdamer

Pressmeddelande, 2019-08-27

Visste ni att 8 av 10 sponsorkronor går till män. Det vill vi på CAG vara med och förändra för en mer jämställd idrottsvärld. Under parollen #pålikavillkor stöttar vi GT Söders elithandbollstjejer på deras resa. Vi vill ge dem möjlighet att utöva sin idrott på samma villkor som herrarna.

Jämställdhet är en av de viktigaste frågorna i dagens samhälle och den kommer att ha stor påverkan på idrottens utveckling framöver. Motivet att sponsra jämställt är här för att stanna. För oss på CAG är det viktigt att fortsätta arbetet med jämställdhet, vare sig det gäller i vår egen bransch eller inom idrotten. Vi kan alla vara med och bidra på olika sätt, det viktiga är att vi bidrar.

GT Söders damlag kommer att spela SHE, högsta serien i handbollen. De är Stockholms enda damlag i elitserien! Vissa matcher kommer att visas på Cmore och Sportkanalen och det finns ett stort publikt och medialt intresse. Alla som spelar i GT Söder gör det mot en mycket liten ersättning och föreningen kämpar för att de inte ska behöva betala för att spela handboll. De arbetar och tränar på sin fritid.

För GT Söder är det viktigt med principer om schyssta villkor och ambitionen är att satsa på både bredd och spets. De tror på idrottens kraft att skapa sociala värden för hela samhället genom att ge barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritid, där man lär sig känna tillit till varandra i både med och motgång. Målet är att så många som möjligt ska ha glädje av handbollen så länge som möjligt.

Men trots breddambitionen har GT Söders damlag den här säsongen tagit klivet upp i högsta serien, SHE. Inte illa av ett lag som spelade sina hemmamatcher i en gympahall i Sköndal och som kämpat stenhårt för att nå sitt mål, trots begränsade resurser! Nu kan vi på CAG hjälpa till en bit på vägen och det är vi glada och stolta över.

För ytterligare information, kontakta: Kontaktuppgifter Erik Penser Bank, Certified Adviser:

Åsa Landén Ericsson Tel: 08-4638300

VD CAG Group AB Email: certifiedadviser@penser.se

Asa.landencag.se

070-208 64 90

Om CAG.

CAG är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar CAG för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos CAG finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. CAG har cirka 320 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. CAG är noterat på Nasdaq First North Premier sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Kontakta oss

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

CAG Group