FRED JONNY

CAG tecknar avtal med norska Servi Group

Pressmeddelande, 2024-05-21

CAG Ateles har tecknat avtal med norska Servi Group för att samla företagets fyra webbplatser under domänen servi.no. Som en del av avtalet ska CAG genomföra en översyn av Servi Groups digitala närvaro för att förbättra användarupplevelse och affärsupplägg. Detta innebär att strömlinjeforma hela spektrat av Servi Groups erbjudanden samtidigt som kundupplevelsen förbättras.

Den nya designen är baserad på Pimcore-plattformen och kommer att innehålla ett modernt, lättnavigerat gränssnitt som stödjer ökat användarengagemang och effektiv innehålls-hantering för Servi Groups administratörer.

Målen för den nya lösningen är att:

  • Samla alla nuvarande sidor under en enda, enhetlig domän med en konsekvent design
  • Förbättra informationsstrukturen och tydligheten kring Servis erbjudanden
  • Etablera effektiva uppmaningar till handling för att öka webbplatsens roll som försäljningskanal
  • Förenkla plattformshanteringen för innehållsuppdateringar

— Genom att vitalisera vår webbplats skapar vi inte bara förutsättningar för att möta dagens digitala krav utan också att överträffa dem och kunna erbjuda både våra kunder och vårt team en effektiv, skalbar och engagerande online-upplevelse, säger Tom-Arne Solhaug, CEO Servi Group. Servi Group har valt CAG Ateles som leverantör på grund av bolagets erkända expertis inom B2B-lösningar och fokus på kvalitet och datasäkerhet.

— CAG Ateles välkomnar stolt Servi Group som ny kund. Med ett nytt CMS/PIM/DAM från Pimcore kommer Servi att kunna skapa en bättre användarupplevelse för både medarbetare och slutanvändare samt öka effektiviteten i sina interna processer, säger CAG Ateles Country Manager Norge, Sverre Øier.

CAG Ateles är Pimcores ledande partner i Norden med många av regionens mest kända företag på sin kundlista.

Servi Group är Norges största producent och leverantör av hydraulik, pneumatik, elektromekanik, provningsutrustning och lager och omsatte NOK 1,4 miljarder 2023.

För ytterligare information, kontakta:

Åsa Landén Ericsson, VD CAG Group AB, +46-70-208 64 90, Øier, Country Manager Norway, CAG Ateles, +47-41 61 14 15

Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank.

Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 maj kl. 09:00 (CET).

Besök www.cag.se för mer information.

We accelerate digital innovation for people.
Leading technology. Lasting impact.

CAG är ett IT-konsultbolag specialiserat inom Technology Management, Systemutveckling, Cyber Security, Drift & Förvaltning samt Utbildning. Vi skapar långsiktig samhällsnytta med hjälp av den vassaste kompetensen och den modernaste tekniken. Våra kunder återfinns inom Försvar, Bank & Finans, Industri & Infrastruktur, Handel & Tjänster samt Hälsa & Vård. CAG erbjuder omfattande strategi- och implementationskompetens och hjälper våra kunder att lyckas i små som stora projekt. Vi är cirka 450 medarbetare i självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. CAG är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan 2018. Bolagets Certified Advisor och likviditetsgarant är Carnegie Investment Bank.

Kontakta oss

Sverre Øier

Country Manager Norway

CAG Ateles

+47 (0)4 161 14 15

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

CAG Group