CAG utsett till Sveriges fjärde bästa arbetsplats

Pressmeddelande, 2022-04-01

Undersöknings- och konsultföretaget Great Place To Work har utsett CAG till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser 2022. CAG kom på en fjärde plats i kategorien Stora organisationer, fler än 250 anställda.

– Förra året var vi stolta över att gå direkt in på listan första gången vi deltog i Great Place to Works undersökning. Då gick vi in på en fin åttonde plats. I år känns det otroligt roligt att vi tar flera steg uppåt och kniper en fjärde plats. Att CAG är Sveriges fjärde bästa arbetsplats känns stort, säger Annika Rogneby, Sälj- och Marknadschef för CAG Group. Det är ett återigen ett kvitto från våra tuffaste kritiker, medarbetarna, att de trivs och att vi jobbar på rätt sätt.

Bygger på medarbetarnas upplevelser

Great Place to Work undersöker varje år arbetsplatskulturen för 19,8 miljoner medarbetare i 106 länder. Bakom studierna ligger mer än 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats. De allra bästa organisationerna rankas varje år på nationella listor. Bland annat bygger rankingen på medarbetarnas egna upplevelser av sin arbetsplats.

– Efter en noggrann granskning av CAG:s resultat i vår undersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare, kan vi utse CAG till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022. CAG är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Maria Grudén, VD Great Place to Work.

Stolt men inte nöjd

CAG är sedan två år tillbaka certifierade som ett Great Place To Work. I år är andra året som företaget är med i rankningen och förbättrade sin placering från en åttonde till fjärde plats. – Jag är väldigt stolt över vårt resultat, säger Åsa Landén Ericsson, VD för CAG. Men det är inte så att vi slår oss till ro och är nöjda nu. Arbetet med att vara en bra arbetsplats pågår hela tiden, varje dag. Även om vi vore bäst i Sverige skulle vi ändå fortsätta att förbättra och utveckla vår verksamhet. Jag vill också gärna lyfta fram hur stolta vi är över att våra medarbetare verkligen gör skillnad och jobbar med samhällsviktiga projekt som bidrar till ett enklare, säkrare och bättre liv, avslutar hon.

För ytterligare information, kontakta:

Åsa Landén Ericsson, VD, CAG Group AB

, 070-208 64 90

Kontaktuppgifter Erik Penser Bank, Certified Adviser:

Tel: 08-4638300,

Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 april 2022 kl. 09.00 (CET).

Om CAG.

CAG är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Försvar, Bank & Finans, Hälsa & Vård samt Handel & Tjänster. Med passion för utveckling arbetar CAG för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos CAG finns såväl omfattande verksamhets- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. CAG har cirka 370 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. CAG är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Kontakta oss

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

CAG Group