CAG vinner tredjeplatsen i Great Place to Work 2024

Pressmeddelande, 2024-04-19

CAG har utsetts till Sveriges tredje bästa arbetsplats av Great Place to Work i kategorin Stora Organisationer. Det innebär att CAG behåller sin fina placering från 2023 och tar hem bronset även i år.

Great Place to Work utvärderar årligen arbetsplatskulturen för ca 20 miljoner medarbetare i över 100 länder. Till grund för kartläggningen ligger mer än 30 års forskning inom vad som utmärker en arbetsplats där medarbetarna trivs och känner tillit, engagemang och stolthet.

– Jag är oerhört stolt över att vi når tredjeplatsen i årets undersökning. Att alla vi som jobbar här ser CAG som en riktigt bra arbetsplats är det vi vill uppnå när vi går till jobbet varje dag. Vår målsättning är att ständigt lära nytt och utveckla vår verksamhet och det här ger ännu mer energi till det arbetet. Jag vill också gärna lyfta fram hur stolta vi är över att CAG:s medarbetare verkligen gör skillnad och jobbar med samhällsviktiga projekt som bidrar till ett enklare, säkrare och bättre liv, säger Åsa Landén Ericsson, VD för CAG.

För ytterligare information, kontakta:

Åsa Landén Ericsson, VD CAG Group AB, 070-208 64 90,

Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank.

Informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 april kl. 11:00 (CET).

Besök www.cag.se för mer information.

We accelerate digital innovation for people.
Leading technology. Lasting impact.

CAG är ett IT-konsultbolag specialiserat inom Technology Management, Systemutveckling, Cyber Security, Drift & Förvaltning samt Utbildning. Vi skapar långsiktig samhällsnytta med hjälp av den vassaste kompetensen och den modernaste tekniken. Våra kunder återfinns inom Försvar, Bank & Finans, Industri & Infrastruktur, Handel & Tjänster samt Hälsa & Vård. CAG erbjuder omfattande strategi- och implementationskompetens och hjälper våra kunder att lyckas i små som stora projekt. Vi är cirka 450 medarbetare i självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. CAG är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan 2018. Bolagets Certified Advisor och likviditetsgarant är Carnegie Investment Bank.

Kontakta oss

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

CAG Group