C.A.G sponsrar GT Söder handbollsdamer

C.A.G sponsrar GT Söder handbollsdamer

2019-08-27

Jämställdhet är en av de viktigaste frågorna i dagens samhälle och den kommer att ha stor påverkan på idrottens utveckling framöver. Motivet att sponsra jämställt är här för att stanna. För oss på C.A.G är det viktigt att fortsätta arbetet med jämställdhet, vare sig det gäller i vår egen bransch eller inom idrotten. Vi kan alla vara med och bidra på olika sätt, det viktiga är att vi bidrar.

GT Söders damlag kommer att spela SHE, högsta serien i handbollen. De är Stockholms enda damlag i elitserien! Vissa matcher kommer att visas på Cmore och Sportkanalen och det finns ett stort publikt och medialt intresse. Alla som spelar i GT Söder gör det mot en mycket liten ersättning och föreningen kämpar för att de inte ska behöva betala för att spela handboll. De arbetar och tränar på sin fritid.

För GT Söder är det viktigt med principer om schyssta villkor och ambitionen är att satsa på både bredd och spets. De tror på idrottens kraft att skapa sociala värden för hela samhället genom att ge barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritid, där man lär sig känna tillit till varandra i både med och motgång. Målet är att så många som möjligt ska ha glädje av handbollen så länge som möjligt.

Men trots breddambitionen har GT Söders damlag den här säsongen tagit klivet upp i högsta serien, SHE. Inte illa av ett lag som spelade sina hemmamatcher i en gympahall i Sköndal och som kämpat stenhårt för att nå sitt mål, trots begränsade resurser! Nu kan vi på C.A.G hjälpa till en bit på vägen och det är vi glada och stolta över.

 

För ytterligare information, kontakta:                             

 Åsa Landén Ericsson                                                                                           

VD CAG Group AB

Asa.landen[a]cag.se

070-208 64 90

 

Kontaktuppgifter Erik Penser Bank, Certified Adviser:

Tel: 08-4638300, Email: certifiedadviser@penser.se

 

Om C.A.G

C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 320 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Media Dokument
Kontaktperson

Åsa Landén Ericsson

+46 70 208 64 90

asa.landen@cag.se

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

Prenumerera på pressmeddelanden
Jag accepterar att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och användas för att kontakta mig i framtiden. Läs mer i vår integritetspolicy.
Skicka
X
X