Branscher

Branscher

Hos oss går IT och verksamhet hand i hand. Vi hjälper våra kunder med allt från specialistkompetens i enstaka frågor till övergripande helhetsansvar i stora projekt. Med över 330 engagerade specialister har vi kompetenser för alla typer av uppdrag.

Kvinna vid laptop

BANK & FINANS

Våra konsulter inom bank, finans och försäkring hjälper såväl stora som små aktörer att utvecklas, både inom verksamhet och IT. Vi levererar helhetslösningar som sträcker sig från rådgivning till genomförande och förvaltning.

Bank & Finans

Två industriarbetare

INDUSTRI

C.A.Gs uppdrag avser ofta systemutveckling, test, integrationslösningar och IT-managementuppdrag såsom projektledning och arkitektur. Industrin har behov av effektiva logistik-, underhålls- och stödsystemslösningar, som C.A.G har stor vana vid.

Industri

HÄLSA, VÅRD & OMSORG

2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda eHälsans möjligheter. C.A.Gs konsulter inom affärsområdet Hälsa, Vård & Omsorg har länge varit en stor del av detta viktiga arbete.

Hälsa, Vård & Omsorg

Bild av ett jas-plan

FÖRSVAR

C.A.Gs konsulter inom affärsområdet Försvar har lång erfarenhet av att samarbeta med Försvarsmakten och har gedigen spetskompetens inom deras ledningssystem och stödsystem.

Försvar

Person handlar i mataffär med iPad

HANDEL & TJÄNSTER

Vi erbjuder digitaliseringslösningar och verksamhetsnära specialister till företag inom handel- och tjänstesektorn. Våra konsulter har stor erfarenhet av att integrera digitala tjänster med företags kärnsystem.

Handel & Tjänster


X
X