CAG Contactor är ett specialistföretag med spjutspetskompetens inom Javautveckling, frontend, testautomatisering och test.

Vi har en glödande passion för utveckling och satsar stort på kompetensutveckling. Våra konsulter är uppdaterade med aktuella kunskaper och kan anta nya utmaningar inom sitt specialistområde. Det gör att våra kunder alltid får ta del av senaste teknikerna, men också beprövade ”best practices”.

På CAG Contactor utvecklar vi kunder inom både offentlig och privat sektor genom att digitalisera deras verksamhet med modern teknik. Vi är specialister inom Javautveckling, frontend, test och testautomatisering. Våra konsulter har i snitt 15 års erfarenhet inom sitt specialistområde och återfinns ofta i ledande och stödjande roller inom utveckling och test.

Våra specialistområden

Javautveckling

Våra Javaspecialister har lång erfarenhet av systemutveckling med agil utvecklingsmetodik med gedigen kunskap inom fullstackutveckling, baserad på modern teknik som micro services, continuous integration/delivery samt molntjänster.

Frontendutveckling

Våra frontendutvecklare har kompetenser både på bredden och djupet. I vårt dagliga arbete använder vi oss av JavaScript-baserade MVC-ramverk, de senaste webstandarder och andra etablerade utvecklingsverktyg.

Testautomatisering

Vi är fullstack inom testautomation. Våra testautomatiserare har kompetens inom allt från testramverk och testverktyg till scriptspråk, programmering och automatisering av tester.

Test & testledning

På CAG Contactor arbetar vi inom alla testnivåer som enhets-, integrations-, system- och acceptanstest och kan olika testtyper, testdesignstekniker som anpassas till våra kunders olika behov. Vi arbetar med testledning från planering till avslut, likaväl som med testfallsdesign och val av rätt tekniker i agila miljöer.

Vill du jobba hos oss?

“Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med våra kunder och är måna om ett gott samarbete. Grundläggande är att ha rätt specialist på rätt uppdrag”
Stefan Nildén, Fullstackutvecklare CAG Contactor
Stefan Nildén, Fullstackutvecklare CAG Contactor

Kontakta oss

Nicolas Länninge

VD

CAG Contactor

+46 (0)70 483 43 41

David Caro

Konsultchef Test

CAG Contactor

+46 (0)70 934 33 40

Anders Engström

Konsultchef Java

CAG Contactor

+46 (0)70 842 05 94

Aktuellt om CAG Contactor

Se fler

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Lasting impact: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm