CAG Ateles utvecklar och bygger framtidssäkrade lösningar inom digital handel. Vi tar ett helhetsgrepp om kundens digitala affär – från första idé till genomförande, hosting och support.

Våra lösningar ger ökad kontroll och effektivisering av data, och i slutändan, ökad konvertering. Vi förenklar, förtydligar och förbättrar upplevelsen både för kund och konsument. CAG Ateles huvudfokus är digitalisering. Vi utvecklar och implementerar plattformar inom eCom Tech med fokus både på B2B och B2C.

Våra tjänsteområden

eCom Tech

Vi bygger e-handelslösningar baserade på ledande plattformar, framtidssäkrade och anpassade efter de behov kunden har. Vi genomför smarta integrationer och skapar alla förutsättningar för att bedriva en framgångsrik digital handel. Som långsiktig partner kan vi efter lanseringen av den digitala lösningen även ansvara för hosting och support.

  • Product Information Management (PIM). Lösningar som stödjer arbetsprocesser och låter aktören strukturera och styra sina data.
  • Content Management System (CMS). System för att skapa en intressant och levande handelsplats, där information och olika säljkanaler styrs centralt.
  • Omnichanel & Unified Commerce. Framtidens digitala handel kommer ske överallt där kunderna finns, därför behövs system anpassade för att ge en enhetlig upplevelse i företagets alla handelskanaler.

Growth

Genom sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM), får vi kunden att hittas av målgrupperna och får dem sedan att bli kunder. Med hjälp av konverteringsoptimering (CRO) och A/B-test förbättrar vi webbplatser, ökar försäljningen och sparar pengar åt kunden.

Creative

Vi arbetar kreativt för att tydliggöra kundens varumärke och erbjuder UX/UI, grafisk design och en strategisk kundresa.

AI

Vår AI-lösning är utformad för att förändra hur företag interagerar med och engagerar sina kunder online, med målet att förbättra effektiviteten av deras digitala närvaro. Genom våra AI-drivna produkter ger vi kraftfulla verktyg för att skapa engagerande, dynamiskt och anpassat innehåll.

Här kan du läsa mer om vårt erbjudande inom AI

Vill du veta mer om våra tjänster?

“Vi bygger e-handelslösningar med stort fokus på kundens affär. I våra uppdrag ser vi oss som en långsiktig partner till kunden och tar ansvar för helheten i digitaliseringen”
Tobias Lindström, VD CAG Ateles
Tobias Lindström, VD CAG Ateles

Kontakta oss

Sverre Øier

Country Manager Norway

CAG Ateles

+47 (0)4 161 14 15

Aktuellt om CAG Ateles

Se fler

Bolag: CAG Ateles

Grundat: 2001, del av CAG sedan 2021

Branscher: Vi verkar i alla branscher inom B2B och B2C

Specialistområden: E-handel och digitalisering

Lasting impact: Genom digital transformation skapar vi framtidens e-handelslösningar.

Adress: Teknikringen 6, 583 30 Linköping
Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm
Fabriksgatan 11, 503 38 Borås
Thunes vei 2, 0274 Oslo

www.ateles.se