På CAG Arete hjälper vi våra kunder att omvandla sin verksamhet digitalt och ta steget mot en datadriven organisation, där vi kan integrera molntjänster, mobilitet och Big Data/Analytics.

CAG Arete utvecklar kundanpassade IT-lösningar som skapar värde och bidrar till våra kunders utveckling. Vi är specialister inom Microsoft-plattformen och har även stor kompetens inom BI- och EPM-området, och kan implementera lösningar för budget och prognos, analys och rapportering. De områden vi arbetar inom är främst agil systemutveckling, Business Intelligence/EPM-lösningar, Modern Workplace och agilt ledarskap.

Vi erbjuder konsulter till både små och stora projekt och tar även leveransansvar för hela åtaganden. Våra konsulter verkar ofta i roller som utvecklare, arkitekt, tech lead eller Scrum Masters. Främsta systempartners är Microsoft och Jedox.

Primärt arbetar vi med

  • Agil systemutveckling i Microsoftmiljö
  • Business Intelligence och Performance Management
  • Modern Workplace – Microsoft 365 och SharePoint
  • Agilt ledarskap och IT-management

På CAG Arete arbetar seniora konsulter med lång erfarenhet inom IT, ekonomi och ledning. Vi kan snabbt sätta oss in i verksamhetens behov och därmed skapa affärsnytta med våra lösningar. Vi har även väl utarbetade arbetssätt och metoder som gör att du som kund kan känna dig trygg med att lägga ansvaret på oss.

Är det något som driver oss alla på CAG Arete, är det att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Därför gör vi stora satsningar på kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare.

“CAG Arete representerar det bästa av två världar. Ett nischat familjärt bolag som ingår i den större CAG-gruppen som bidrar med kraft, tyngd och innovation”
Helena Grimfors, Konsultchef CAG Arete
Helena Grimfors, Konsultchef CAG Arete

Kontakta oss

Helena Grimfors

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)73 415 93 50

Tobias Forsberg

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)76 197 77 80

Aktuellt om CAG Arete

Se fler

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Lasting impact: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm