Handel & Tjänster

Handel & Tjänster

Ikon som visar två händer som skakar hand framför en papperspåse
Vi erbjuder digitaliseringslösningar och verksamhetsnära specialister till företag inom handel och tjänstesektorn. Att alltid sträva efter att skapa långsiktiga kundrelationer är självklart för oss.

C.A.G verkar inom både IT och verksamhet – två områden som knyts allt tätare samman, och som spelar en stor roll för verksamheters innovations- och konkurrensförmåga.

Tjänstesektorn och handeln har förändrats mycket under de senaste åren. I Sverige är 80 % av alla nya företag tjänsteföretag. Att handla varor och tjänster på nätet är idag en självklarhet, både inom B2C och B2B. Det här ställer nya krav på företag som vill erbjuda digitala tjänster integrerade med sina kärnsystem. Vi har stor erfarenhet inom området och kan ta leveransansvar för hela projekt eller erbjuda specialister som kan hjälpa till i olika faser.

Inom affärsområdet erbjuder vi allt från förändringsledning, behovsanalys och krav till projektledning, utveckling och test. Vi ligger i framkant inom digitaliseringsområdet och säkerställer resultat genom att använda beprövade metoder och fokusera på att leverera affärsvärde.

NYHETER INOM HANDEL & TJÄNSTER
KONTAKTPERSON

Mats Ågren
+46 76 811 31 00
mats.agren[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM HANDEL & TJÄNSTER

  BOLAG INOM C.A.G SOM JOBBAR INOM HANDEL & TJÄNSTER


  C.A.G ARETE
  C.A.G CONTACTOR
  C.A.G SENSEUS
  C.A.G NOVUS
  C.A.G ENGVALL SECURITY
  C.A.G CONSODEN

  X
  X