C.A.G Arete

Tjänster

Vi tar leveransansvar för hela åtaganden eller erbjuder specialister som kan hjälpa våra kunder i olika faser.

Vi hjälper våra kunder att digitalt transformera sin verksamhet där vi integrerar Molnet, Mobilitet, Big Data/Analytics, Internet of Things och Social Enterprise. Vår kärnkompetens finns inom agil systemutveckling och Business Intelligence. Hos våra kunder verkar vi ofta i roller som utvecklare, arkitekt, lead developer och scrum master. Hos oss levererar alla på toppen av sin förmåga. Våra konsulter är mycket seniora inom Microsoft.NET, SharePoint/Microsoft 365 samt BI/EPM. Inom Performance Managementområdet arbetar vi primärt med Jedox där vi implementerar och vidareutvecklar lösningar för budget och prognos, uppföljning, analys och rapportering samt koncernkonsolidering.

I genomsnitt har våra konsulter 15 års erfarenhet, vilket innebär 15 år av erfarenheter, kunskaper och inspirerande lärdomar. Vi kan ta leveransansvar för hela åtaganden eller erbjuda specialister som kan hjälpa våra kunder i olika faser. Vi stödjer kunden från idé och arkitektur till utveckling och förvaltning. En viktig drivkraft för våra konsulter är att skapa verklig affärsnytta. Det innebär att de förutom djup teknisk kompetens har en social kompetens med god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vi kan snabbt sätta oss in i verksamhetens behov och krav och därmed skapa affärsnytta med våra lösningar. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknologier, trender och metoder för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

C.A.G har väl utarbetade metoder och arbetssätt som gör att kunden alltid kan känna sig trygg med att lägga ansvaret på oss som leverantör. Våra kunder finns främst i Stockholmsområdet med bred branschmässig spridning med tyngdpunkt inom bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet.

KONTAKTPERSON
Mats Ågren
+46 76 811 31 00
mats.agren[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM C.A.G ARETE

    X
    X