C.A.G Contactor

Tjänster

Vi tar leveransansvar för hela åtaganden eller erbjuder specialister som kan hjälpa våra kunder i olika faser.

På C.A.G Contactor arbetar erfarna specialister inom Test och Java, det är våra två kompetensben som vi står mycket stadigt på. Vi erbjuder spjutspetskompetens inom både frontend- och backendutveckling, samt hängivna testautomatiserare, testdesigners och testledare.

Våra kunder har behov av specialister som gillar förkortningar likväl som processer och metoder. JavaEE, TDD, Angular, Node.js, REST, Continuous Delivery, Scrum, BDD, SoapUI, Selenium och SBTM är en del av det som efterfrågas. Långsiktiga relationer med våra kunder är vanligt förekommande hos oss då vi är måna om ett gott samarbete och att leverera rätt specialist till rätt uppdrag. Här sker inga slentrianmässiga förlängningar av uppdrag och vi lämnar aldrig kund eller konsult i sticket.

Som specialist hos oss erbjuder vi dig kompetensutveckling på riktigt! Här får du verkligen möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor som gillar sina specialistområden. Vi lägger mycket tid, kraft och pengar på att utvecklas tillsammans, något som vi vet uppskattas! Vi är ett konsultföretag för konsulterna! Allt vi gör finns det en tanke med och det är att ha konsultens bästa för ögonen, utan att göra avkall på kvalitet gentemot kund eller andra intressenter. Det har varit vår framgångsfaktor sedan 1987 då bolaget kom till världen.

Självklart präglas vår företagskultur av gemenskap och att ha kul tillsammans. Sociala aktiviteter är viktig olja i maskineriet och trivsel finns ständigt på agendan.

KONTAKTPERSON
Nicolas Länninge
+46 70 483 43 41
nicolas.lanninge[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM C.A.G CONTACTOR

    X
    X