Nyhet
2022-03-08

C.A.G startar en insamling för Ukraina

C.A.G har startat en insamling för att stödja människor som drabbas av kriget i Ukraina. Genom insamlingen vill vi stötta dem som tvingats lämna sin trygghet, delar av sin familj och sitt hem bakom sig för att fly undan krig.

Vi välkomnar våra medarbetare, samarbetspartners, leverantörer och kunder att vara med och bidra till UNHCRs viktiga arbete tillsammans med oss. Alla gåvor till UNHCRs insamling för Ukraina under mars dubblas dessutom av Akelius Foundation. Den militära offensiven krossar människors trygghet. Läget är akut och behoven enorma. UNHCR är på plats med nödhjälp och vi på C.A.G vill göra det vi kan för att stötta. Tillsammans kan vi göra skillnad! :heart:
Här finner du insamlingen: https://min.sverigeforunhcr.se/fundraisers/c-a-g-for-ukraina1

Om C.A.G

C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Försvar, Bank & Finans, Hälsa & Vård samt Handel & Tjänster. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande verksamhets- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 380 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Kontakta oss

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

C.A.G Group

+46 (0)70 208 64 90

YHJgLWtgbWNkbT9iYGYtcmQ=

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

C.A.G Group

+46 (0)8 785 22 00

YG1taGpgLXFuZm1kYXg/YmBmLXJk