Nyhet
2021-03-26

C.A.G utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser

Undersöknings- och konsultföretaget Great Place To Work har utsett C.A.G till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser 2021. C.A.G kom på åttonde plats i kategorien Stora organisationer, fler än 250 anställda.

– Det är självklart jättekul att bli utnämnd till en av Sveriges bästa organisationer och att få arbeta här, säger Annika Rogneby, Sälj- och Marknadschef för C.A.G Group. Det är ett kvitto från våra tuffaste kritiker, medarbetarna, att vi jobbar på rätt sätt. Inom C.A.G har vi alltid haft höga ambitioner när det gäller att visa omtänksamhet och få våra anställda att trivas och utvecklas. C.A.G är ett ovanligt bra bolag för IT-konsulten. Har man det bra, presterar man bra.

Bygger på medarbetarnas upplevelser

Great Place to Work undersöker varje år arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats. De allra bästa organisationerna rankas varje år på nationella listor. Bland annat bygger rankingen på medarbetarnas egna upplevelser av sin arbetsplats.

Det är ett kvitto från våra tuffaste kritiker, medarbetarna, att vi jobbar på rätt sätt.
Annika Rogneby, Sälj- & Marknadschef C.A.G Group

Stolt men inte nöjd

2020 blev C.A.G certifierade av Great Place to Work. I år är första året som företaget är med i rankningen och hamnade direkt på 10 i topp-listan.

Åsa Landén Ericsson, VD för C.A.G Group, säger att hon är stolt över utnämningen, men inte nöjd.
– Nej, det är inte så att vi sätter oss ner och slår oss till ro nu. Naturligtvis är vi glada, men arbetet med att vara en bra arbetsplats pågår hela tiden, varje dag. Även om vi var bäst i Sverige, skulle vi ändå inte vara helt nöjda. Det finns alltid områden man kan förbättra och utveckla.

Hela listan över Sveriges bästa arbetsplatser hittar du här:

www.greatplacetowork.se

Om Great Place to Work

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. Företaget har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år genomförs medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder.

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

C.A.G Group

+46 (0)8 785 22 00

YG1taGpgLXFuZm1kYXg/YmBmLXJk

Erika Bjäråker

HR Business Partner

C.A.G Group

+46 (0)73 055 44 80

ZHFoamAtYWlgcWBqZHE/YmBmLXJk