C.A.G Contactor

Specialister inom Java-utveckling, frontend, test och testautomatisering med stort engagemang för den senaste tekniken.

C.A.G Contactor är ett specialistföretag med spjutspetskompetens inom Java-utveckling, frontend, testautomatisering och test. Vi har en glödande passion för utveckling och satsar stort på kompetensutveckling. Våra konsulter är uppdaterade med aktuella kunskaper och kan anta nya utmaningar inom sitt specialistområde. Det gör att våra kunder alltid får ta del av senaste teknikerna, men också beprövade ”best practices”.

Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med våra kunder och är måna om ett gott samarbete. Grundläggande är att ha rätt specialist på rätt uppdrag.
Stefan Nildén, Fullstackutvecklare C.A.G Contactor

Våra verksamhetsområden

På C.A.G Contactor utvecklar vi kunder inom både offentlig och privat sektor genom att digitalisera deras verksamhet med modern teknik. Vi är specialister inom Java-utveckling, frontend, test och testautomatisering. Våra konsulter har i snitt 15 års erfarenhet inom sitt specialistområde och återfinns ofta i ledande och stödjande roller inom utveckling och test.

Våra tjänster

Javautveckling

Våra Java-specialister har lång erfarenhet av systemutveckling med agil utvecklingsmetodik med gedigen kunskap inom fullstack-utveckling, baserad på modern teknik som micro services, continuous integration/delivery samt molntjänster.

Frontend-utveckling

Våra frontend-utvecklare har kompetenser både på bredden och djupet. I vårt dagliga arbete använder vi oss av JavaScript-baserade MVC-ramverk, de senaste webstandarder och andra etablerade utvecklingsverktyg.

Testautomatisering

Vi är fullstack inom testautomation. Våra testautomatiserare har kompetens inom allt från testramverk och testverktyg till script-språk, programmering och automatisering av tester.

Test och testledning

På C.A.G Contactor arbetar vi inom alla testnivåer enhets-, integrations-, system- och acceptanstest och kan olika testtyper, testdesignstekniker som anpassas till våra kunders olika behov. Vi arbetar med testledning från planering till avslut, likaväl som med testfallsdesign och val av rätt tekniker i agila miljöer

Bolag: C.A.G Contactor

Grundat: 1987, del av C.A.G sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Passion för utveckling: Det är ett privilegium att få arbeta på C.A.G med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss på C.A.G Contactor

Nicolas Länninge

VD

C.A.G Contactor

+46 (0)70 483 43 41

bWhibmtgci1rYG1taG1mZD9iYGYtcmQ=

David Caro

Konsultchef Test

C.A.G Contactor

+46 (0)70 934 33 40

Y2B1aGMtYmBxbj9iYGYtcmQ=

Anders Engström

Konsultchef Java

C.A.G Contactor

+46 (0)70 842 05 94

YG1jZHFyLWRtZnJzcW5sP2JgZi1yZA==

Aktuellt om C.A.G Contactor

Se fler

Vill du bli en av oss?

Att utvecklas tillsammans driver oss framåt. Besök vår rekryteringssida.

Jobba på C.A.G Contactor