C.A.G Next

Tjänster

Med expertkunskaper inom digitalisering med nya tekniker och metoder hjälper vi våra kunder att arbeta effektivare och skapa nya möjligheter.

Många bolag och organisationer, såväl etablerade som nystartade, saknar idag tid och resurser att följa med i den snabba utvecklingen inom digitalisering med nya metoder, arbetssätt och tekniker. Med stort fokus på forskning och innovation ger vi råd och expertkunskap om nya metoder och tekniker som är avgörande för våra kunders utveckling.

Vårt fokus ligger på digitalisering inom hälso- och sjukvård där vi riktar oss mot såväl myndigheter och organisationer som privata och offentliga bolag. Nystarts- och tillväxtbolag är exempel på en kundgrupp som har ett särskilt stort behov av våra tjänster. Här kan vi hjälpa till med att accelerera affären i ett tidigt och ofta kritiskt skede samt eliminera risker både för bolaget och dess investerare.

Med utgångspunkt i vår djupa kompetens i digitalisering inom hälso- och sjukvårdsområdet kan vi erbjuda en helhet inom områdena arbetssätt, teknik, säkerhet, juridik och affärsutveckling. Vår specialitet är att för varje projekt handplocka kvalificerade expertteam med specialister från olika kompetensområden. Ett arbetssätt som ger hög kvalitet samt effektiva och säkra lösningar för våra kunder.

KONTAKTPERSON
Lena Boström
+46 73 078 42 30
lena.bostrom[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM C.A.G NEXT

LEDIGA JOBB PÅ C.A.G NEXT

Spontanansökan
Visa alla tjänster

X
X