På CAG Senseus är vi specialister – inom agilt ledarskap och test arbetar vi tillsammans med kunder inom alla branscher.

Vi delar med oss och lär ut och vi återfinns ofta i rollen som testexpert, coach eller mentor i kundernas utvecklingsarbete.

Våra specialistområden

Testautomatisering

Inom testautomatisering erbjuder vi seniora konsulter som hjälper våra kunder att kvalitetssäkra IT system. Med hjälp av moderna verktyg och metoder hjälper våra medarbetare företag med både operativt och strategiskt testarbete för utveckling av verksamhetskritiska system och produkter.

Agilt ledarskap

Som specialister på agilt ledarskap vet vi hur viktigt det är att tillämpa de värderingar, principer och definitioner som fastställts. Våra Scrum Masters, SAFe agilists och Agila coacher har lång erfarenhet av att hjälpa team att utvecklas och leverera. Även de flesta av våra andra konsulter är certifierade inom agila arbetssätt och verkar som förebilder i teamen de sitter i.

Test- och mätsystem

Flera av våra kunder hjälper vi även med utveckling av styr-, regler- och testsystem. Antingen på plats i kundens organisation, eller som projekt i våra lokaler. Ofta leder detta till längre åtaganden med ansvar inom förvaltning och underhåll av kundernas system.

Utbildningar

CAG Senseus erbjuder även utbildningar och seminarier i form av öppna eller företagsanpassade kurser, främst inom områdena test och metoder inom Agilt ledarskap.

Vill du jobba hos oss?

“Passion för utveckling är när din nyfikenhet tar dig vidare till nästa nivå”
Johan Hägg, Testautomatiserare CAG Senseus
Johan Hägg, Testautomatiserare CAG Senseus

Kontakta oss

Fredrik Edling

Konsultchef

CAG Senseus

+46 (0)72 236 68 29

Aktuellt om CAG Senseus

Se fler

Bolag: CAG Senseus

Grundat: 2013, del av CAG sedan 2013

Branscher: Verksamma i alla branscher!

Specialistområden: Testautomatisering och Agilt ledarskap

Lasting impact: Att få bidra med kunskap för framtiden.

Personuppgiftspolicy: Här hittar du CAG Senseus personuppgiftspolicy

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm