Vi hälsar Linda Häggström välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-11-14

Vad fick dig att välja CAG MER Consulting?

Jag blev kontaktad av ett rekryteringsföretag fast jag inte hade tänkt att byta arbete. Sedan blev jag intresserad då CAG MER verkar inom Bank & Finans, där jag länge velat veta mer om andra aktörer i branschen. MER Consulting är specialister inom Bank & Finans med fördelar av en större koncern i ryggen, med flera dotterbolag som har spännande verksamheter och kompetenser. Det lockade mig också.

Dessutom har CAG MER en gedigen rekryteringsprocess och jag fick ett mycket bra intryck tidigt i processen.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag är projektledare, förändringsledare och coach. Mina kompetenser inom Bank & Finans är analys av betalningslösningar i framtidens betalningsinfrastruktur, outsourcing av drift och Identity and Access Management (IAM) dvs identitet och behörighetsstyrning.

Den röda tråden för mig, i mina roller, är att det alltid har handlat om förändring och att få med mig människor på den resan. Förändringar genomsyrar hela verksamheten så det handlar om förändring både på organisationsnivå och individnivå. Jag har ett coachande förhållningssätt både i mitt arbete och privat. Det finns något i mig som triggas av att stötta andra att utvecklas. Jag drivs av att hitta nycklarna till vad som motiverar och öppnar upp för förändring för den enskilda individen, det är en del av min specialistkompetens!

Jag börjar snart mitt nya uppdrag på en av storbankerna som projektledare och arbete med förändringsledning. Det ser jag fram emot.

“Det finns något i mig som triggas av att stötta andra att utvecklas”
Linda Häggström, Projektledare

Vad ser du fram emot att få lära dig mer om?

Jag är väldigt nyfiken på hur andra aktörer i branschen arbetar! Vilka utmaningar finns? Det vill jag få lära mig och förstå bättre.

Sen vill jag utveckla mig som ledare för att ännu bättre coacha och stötta team och individer att driva igenom de förändringar vi ska göra.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag vill göra så mycket 😊. Mina barn är tonåringar vilket innebär att jag har mer tid att lägga på mina intressen. Jag är utbildad coach och coachar individer privat. För att utvecklas läser jag mycket litteratur, lyssnar på poddar och blir själv coachad. Det ger otroligt mycket.

Jag tycker om att träna för det är både härligt och gör mig till en bättre person. Jag har ”nördat” in mig på landsvägscykling så sommarens mål är Vätternrundan och innan dess har jag Vasaloppet som ett delmål i vinter. Det ska bli otroligt häftigt att vara med på 100-års jubileet av Vasaloppet i mars och jag ser fram emot att rulla in i mål i Motala under tio timmar i juni!

Bolag: CAG MER Consulting

Grundat: 1984, del av CAG sedan 2018

Branscher: Bank, finans och försäkring

Specialistområden: Management & Technology Consulting inom Bank, finans & försäkring

Passion för utveckling: Ständig utveckling är en självklarhet hos oss. Vi utvecklar våra kunder och oss själva i komplexa utmaningar, varje dag.

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm

Kontakta oss

Markus Åkesson

VD

CAG MER Consulting

+46 (0)70 897 89 94