Vi hälsar Eve-Lina Furestad välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-03-19

Vad fick dig att välja CAG Arete?

Jag fick ett meddelande på LinkedIn från Frida som ansvarar för bland annat rekrytering på CAG Arete. Det stack ut då det innehöll både intressant information och samtidigt en stor portion humor vilket väckte min nyfikenhet. Under en tid har jag funderat över konsultrollen och velat prova den arbetsformen. Jag hade ett förutsättningslöst samtal med konsultchefen och där fick jag svar på många frågor kring konsultrollen och CAG Arete som bolag.

Sedan fick jag träffa konsultcheferna och VD som gav tydliga och ärliga svar på mina frågor. Jag kände att CAG var rätt för mig! CAG Arete är ett bolag som är tillräckligt stort för att kännas tryggt men tillräckligt litet för att vara personligt. Det tilltalar mig.

Nu ser jag fram emot att få träffa alla mina kollegor.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag skulle vilja säga att min specialistkompetens är min bredd. Jag har varit analytiker i över 20 år. Det har varit olika roller som exempelvis marknads-, kund- och dataanalytiker eller kort och gott senior analytiker. Många namn för liknande uppgifter och det handlar om att förstå behovet och lösa det på bästa sätt för uppdragsgivaren.

Jag gillar variationen i arbetet. Att stötta och hjälpa kunden att få svar på sina frågor samt ta fram en lösning som passar just dem. Nu senast har QlikSense varit verktyget jag framför allt har använt.

“CAG Arete är ett bolag som är tillräckligt stort för att vara tryggt och tillräckligt litet för att vara personligt. Det tilltalar mig”
Eve-Lina Furestad, BI-specialist

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag har arbetat inom många olika branscher tidigare men jag har aldrig varit konsult. Den nya erfarenheten ser jag verkligen fram emot. Jag ser även fram mot erfarenhets- och kompetensutbytet med mina nya kollegor. Utöver detta  finns det så mycket med den nya tekniken och verktyg jag inte har använt som jag vill utforska och lära mig mer om.

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag har man och två tonårsbarn och i vår familj handlar det mycket om sport, eller nästan bara om sport. I familjen är jag taxi, supporter och sköter sekretariatet i bandy. När jag själv byter till träningskläder åker jag gärna längdskidor, är på gymmet eller paddlar SUP. Jag älskar att paddla, jag har en instruktörsutbildning från Spanien i bagaget och har tränat och tävlat i drygt 10 år.

Utöver sporten så gillar jag att baka, fixa i trädgården och odla. Resultaten blir väldigt varierande men det är rofyllda uppgifter som jag mår bra av.

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Lasting impact: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Tobias Forsberg

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)76 197 77 80