Vi hälsar Timmy Hedlund välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-04-17

Vad fick dig att välja CAG Consoden?

Jag träffade en gammal kollega som tipsade CAG Consoden om mig. De hade en smidig rekryteringsprocess där jag träffade konsultcheferna och VD och fick ett mycket gott intryck. Efter det var det klart! Jag har varit inom försvarssektorn tidigare och kände mycket väl till Consoden då vi har många gemensamma kontakter.

Sammanhållningen inom företaget fick mig att vilja arbeta här tillsammans med variationen på uppdrag och kunder. Vi har en mycket fin sammanhållning där vi gör saker tillsammans, både på jobbet och privat.

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag arbetar idag på ett globalt läkemedelsbolag och just här i Uppsala tillverkar vi magmedicin. Jag sitter som IT-chef med ansvar för åtta medarbetare. Det är ett spännande uppdrag både vad gäller min roll och branschen som sådan. Inom Life Science händer det mycket och jag får vara en del av det.

CAG Consoden ska växa inom Life Science och här blir jag delaktig i att bygga en större marknad för oss inom CAG. Uppsala är ju lite av ett nav när det kommer till Life Science och med min erfarenhet och mina kontakter kan vi ta marknadsandelar.

“Fördelarna med CAG är att vi kan leverera från ax till limpa”
Timmy Hedlund, CAG Consoden

Vilka fördelar ser du med CAG Consoden och vilka blir dina utmaningar?

Fördelarna med CAG är att vi kan leverera från ax till limpa. Vi har kompetensen för att leverera helhetsåtaganden där vi ansvarar för allt.

Utmaningen blir att växa och hitta rätt kunder i Uppsala med hänsyn tagen till konjunkturen. Det handlar även om att få rätt ramavtal och ha rätt samarbetspartners.

Vad gör du när du inte arbetar på CAG?

Jag är nybörjare på golf och det har blivit ett stort intresse. Min sambo fick mig att börja och jag tycker det är kul! Nu går jag i väntans tider för att få komma i gång och jag har rätt mycket golf-abstinens.

Bolag: CAG Consoden

Grundat: 1997, del av CAG sedan 2020

Branscher: Försvar och Hälsa & Vård

Specialistområden: Systems engineering, informatik och systemutveckling

Lasting impact: CAG ger mig det lilla företagets delaktighet, och det stora företagets utvecklingsmöjligheter.

Adress: Kungsängsgatan 29, 753 22 Uppsala och Banérgatan 55, 115 53 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Per Liljeström

Konsultchef

CAG Consoden

+46 (0)70 301 99 59