En utmanande kursvecka med sommarbris i håret

Scandinavian Summer School Week är CAG Syntells inspirerande och utmanande kursvecka inom Systems Engineering, Systems Architecting och Logistics Engineering and Management. Tanken redan från första upplagan av sommarskolan 1999 var att maximera inlärningen genom en intensiv veckolång upplevelse. Det kräver de absolut bästa lärarna, den bästa miljön och den bästa balansen mellan teori, praktik och sociala aktiviteter.

En dag på sommarskolan består av lektioner mellan klockan 8.30 till 17.00 och efter det följer middag och gruppsessioner. På tidiga morgonen erbjuds olika friluftsaktiviteter. Under veckan får du tillfälle att utbyta kunskap och idéer med personer som brottas med liknande utmaningar från andra miljöer. Efter genomförd vecka blir du en del av ett alumninätverk att rådfråga vid behov.

Årets sommarskola har tre parallella kurser

Vi hör om artificiell intelligens överallt idag och ändå är det bara början. Har du funderat på hur AI kan hjälpa dig när du testar? Eller grubblar du över hur man testar ett AI system? I det här seminariet så får du en genomgång av hur du kan få hjälp av en AI testkompis och en blick in i vad framtiden kan erbjuda.

Design Thinking and Systems Engineering

Dr. Dinesh Verma, Stevens Institute of Technology, USA och Tom Strandberg, CSEP, Syntell AB.

Systems Engineering är en metod som hjälper dig att bemästra komplexiteten i dagens och morgondagens system. Kursen går pragmatiskt igenom systemutvecklingsprocessen, steg för steg, från behov till krav till funktionell arkitektur.

Läs mer om kursen

Systems Architecting Fundamentals

Jonas Larsson, CSEP, Syntell AB och Peter Henriksson, Mycronic.

I kursen tar vi en produkt från systemkrav till färdig design. Du kommer att introduceras för de begrepp, principer och praxis för systemarkitektur och systemdesign samt den kompetens som krävs för att bli en systemarkitekt.

Läs mer om kursen

Logistics Engineering and Management

Mike Cost, Syntell UK och Stuart Allison, MCIPS, Syntell AB.

Kursen fokuserar på integrerat logistikstöd (Integrated Logistic Support, ILS) och i synnerhet på det inflytande som systemdesignen har från ett underhållsperspektiv, samt vilka möjligheter som finns att optimera den.

Läs mer om kursen

Ta vara på sommaren

Om du inte har varit på Summer School, ta chansen att uppleva en unik kursupplevelse! Om du är chef eller ledare av en grupp, kan du få ett bättre tillfälle att skapa ett effektivt team? Mer information om kurserna och anmälan finner du på respektive kurssida samt i årets broschyr!

Vill boka eller veta mer om Summer School 2024? Kontakta oss!

Anders Ollevik

Partneransvarig & utbildningsadministratör

CAG Syntell

+46 (0)72 233 47 77

Tom Strandberg

Systems Engineering

CAG Syntell

+46 (0)70 569 99 09

Se fler